Idaborgsgatan 55a

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Idaborgsgatan 55a, Malmö


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Stor tvårummare uthyres
Stor genomgående tvårumslägenhet på 65 kvm uthyres i andrahand. Lägenheten ligger i det lugna och populära området Ellstorp, i en stabil och HSB-certifierad förening två trappor upp. Härifrån har man promenadavstånd till Värnhems matbutiker, gym och caféer, du har även otroligt bra kommunikationsmöjligheter men samtidigt grönskan och parkerna runt hörnet.

Lägenheten är stor och ljus med fönster i två väderstreck samt en mysig balkong som vätter in mot gården. Sovrummet är rymligt med plats för både säng och arbetsplats, här inne har ni även en stor walk-in closet med plats för det mesta. Vardagsrummet är uppdelad i två luftiga delar som delas av med en snygg halvvägg, en tv-avdelning med soffa och en matsalsavdelning med bord för 6 personer. I köket har ni alla nödvändigheter så som kyl/frys, micro, diskmaskin och en helt ny spis samt ett högt bord med två stolar. Det moderna badrummet är helkaklat med duschdörrar som är öppningsbara både inåt och utåt vilket ger mer utrymme när duschen inte används. Till lägenheten hör även både källarförråd och vindsförråd.

I övrigt är det en bra förening och ett lugnt hus med bra grannar. På gården finner ni ett fräscht miljöhus för sopsortering samt ett väldigt praktiskt cykelförråd för den som önskar låsa in sin cykel. Även i källaren finns bra cyckelförvaring. I källaren finner ni husets tvättstuga med två stora tvättmaskiner, torktumlare och torkrum.

Du/ni som hyresgäst/er ska ha fyllt 20 år och vara skötsam och fri från betalningsanmärkningar. Kreditupplysning kommer att göras innan kontrakt skrivs. Du/ni får heller inte ha några djur.

Lägenheten kommer att hyras ut delvis möblerad i 6 månader i taget från och med 1/9-16 och kan bli förlängt om föreningen godkänner det. Tillträdesdatum kan diskuteras. Hyran kommer att vara 9000kr/mån och då ingår alla avgifter som tv (tivo), bredband och el. Jag kommer kräva en deposition på en månadshyra som återbetalas när lägenheter lämnas tillbaka om den visar sig vara i samma skick som vid uthyrningen. Om någonting skulle gå sönder ska detta ersättas.

Hör gärna av er på mail och berätta lite om er själva så hör jag av mig och bokar in en visning där jag berättar mer om lägenheten och svarar på era frågor.

Med vänliga hälsningar
Amanda Jarl

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö