Idunsgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Idunsgatan, Malmö


Hyra:

4950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Charmig etta uthyres (minst) 5 mån
I Sofielund finns det några gamla kvarter med söta gathus. Längs Idunsgatan är de gamla gatlyktorna kvar och nu under sommaren är husraden kantad av stockrosor. Lite överdrivet pittoreskt kan man tycka- och mitt i stan dessutom, med 4 minuter på cykel till Möllevången, 10 min till Triangeln och 18 minuter till centralstationen.

Lägenheten är inrymd på bottenvåningen i ett större gathus från slutet av 1800-talet. Den är mycket trivsam med högt i tak, trägolv och vackra dörrar och fönster. Även om den är liten är den möblerad med en stor soffa (som lätt förvandlas till 140-säng) och soffbord, 120-säng, matbord och div förvaringsmöbler - och detta utan att det känns trångt. Tvärtom känns den stor och luftig.

I köket finns ett kylskåp i halvmodell med ett litet frysfack - Räcker utmärkt till ett enpersonshushåll. Två kokplattor på keramikhäll. I köket finns matplatsen med utdragbart bord där man lätt placerar fyra till sex hungriga matgäster. Ena väggen i köket har en vacker platsbyggd bokhylla och en dörr ut till en hall och där finns toaletten och dusch. I köket finns ett fönster ut mot gården - en liten oas med fruktträd mitt i stan.

I vardagsrummet/sovrummet finns två fönster ut mot gatan och en vacker pardörr som också är entrén till lägenheten.

I huset finns tvätt- och torkmöjligheter.

Även om det är en separat lägenhet med egen ingång, är det fler som bor i huset och ni kommer att stöta på varandra. Dina närmsta grannar kommer att vara Sissela (som äger huset) och hennes två barn, samt Emma. Sissela jobbar kontorstid och 3-4 dagar i veckan är barnen också hemma i huset. Emma studerar och hyr ett fint rum på ovanvåningen i huset och delar kök med Sissela. Alla är väldigt trevliga och jag har ofta dörren öppen in till resten av huset för gemensamt kaffedrickande osv.

Jag trivs så himla bra här i lägenheten och när jag nu kom in på Chalmers i Göteborg var det inte helt utan tvivel jag tackade ja. Om jag inte skulle trivas i Göteborg vill jag inte förlora denna pärla till boende- därför hyr jag ut den möblerad i andra hand under en första "prövotermin". Men chansen är alltså stor att kontraktet blir förlängt!

Eftersom det bor andra i huset och jag hyr ut lägenheten möblerad är vi väldigt måna om att det är en bra och vettig människa som flyttar in. Om du är seriöst intresserad: skriv och berätta om dig själv så tar vi det därifrån. Lägenheten lämpar sig bäst för en person.

Hunden på bilden är bara här på kort besök och "permanent" husdjur tillåts ej.

Inflyttning kan ske i mitten av augusti och hyran inkluderar el, värme, vatten och internet (alldeles snart installeras fiber).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel