Isblommevägen 18

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Isblommevägen 18, Malmö


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Övernattnings/studentbod m bra kommunikation
Liten, fräsch friggebod ligger inbäddad i härlig trädgård med ägaren boende bredvid. Strandängar och utsikt från privatbostaden över havet och bron. Det pittoreska området har blandad fritids- och åretruntboende och ligger nära Bunkeflostrand. Bra förbindelser till Malmö, Lund och Köpenhamn.
Det möblerade rummet är litet men ordentligt vinterbonat och det finns element, radio, TV, dusch och toalett, totalt 12 kvadratmeter. Det finns inget kök och möjligheterna till matlagning är begränsade, men det finns vattenkokare, mikrovågsugn, kokplatta, kylskåp och köksattiraljer. Det går också bra att låna grillplatsen i trädgården. Det handlar om Compact living, perfekt som förstagångsboende, fritidskrypin, studentlya eller för EN person, som är i behov av ett övernattningsrum. Om du har möjlighet att tvätta någon annanstans underlättar det, men ägaren kan tvätta var 3:e vecka i sin maskin och annars får det bli handtvätt. Egna lakan och handdukar används men det finns möjlighet att hyra lakan för både bäddsoffa och säng, till vilka täcke och kuddar ingår. Sängen är 105 cm bred och när den bäddbara soffan (118cm bred) är utfälld finns ingen ledig golvyta kvar. Gästen dammsuger och våttorkar vid avfärd.
Allmän parkering ligger 200 meter bort inne på området och den långa brygga ca 400m. Där är det långgrunt, men allmän fin sandstrand finns i Klagshamn 4 km bort.
Veckohyra 1.500kr vid lågsäsong och månadshyra 3.200kr vid boende minst 2 mån annars 4000kr. El, värme och vatten ingår såvida inte elförbrukningen överstiger normal förbrukning. Depositionsavgift först vid skrivande av kontraktet och vid överlämnandet av nycklarna. Rekommendation från tidigare hyresvärd eller arbetsgivare uppskattas. Jag brukar mejlväxla med intresserade hyresgäster och har sedan en visning för en eller högst två intressenter.
Skriv och berätta om dig själv till min mailadress, så skickar jag bilder på boden och den tillhörande uteplatsen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö