Jägersro Villastad

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jägersro Villastad, Malmö

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Ett eller två rum uthyres till inneboende
Rum i villa söker ny inneboende

Hejsan!

Nu har du möjlighet att få boende på bra läge i Malmö. Nära till bussar (buss 5 med flera) samt Jägersro köpcentrum.

På ovanvåningen i villan finns det tre sovrum och ett stort allrum. Nu har två utav sovrummen samt allrummet blivit ledigt och söker nya inneboende. Man kan själv välja om man behöver ett eller två sovrum. Eller om du till och med vill hyra båda sovrummen plus allrummet. Sovrummen är vardera 10 Kvm stora och allrummet är 22 Kvm stort. Pris kan vi diskutera beroende på vad du vill hyra.

En ny fiberkabel på 100mgb möjliggör långa kvällar med all världens underhållning (ingår). Insynsskyddad trädgård på 600 kvm med gott om grönska. Givetvis ingår det förråd till cykel. Trevligt uterum samt fridfull uteplats. Två nyrenoverade toaletter, gott om förvaringsplats och bra umgängesytor. P-plats ingår.

Då du förutom ditt egna rum har tillgång till resten utav huset så ser jag gärna att du är en ordningsmänniska som gärna plockar undan efter dig. Samt djurvän då jag har två mycket väluppfostrade hundar. Människor med mål och en god vardagstillvaro, exempelvis studenter, är väldigt välkomna.

För att sammanfatta, jag erbjuder alltså dig som vill bli inneboende i villa att antingen hyra ett eller två sovrum, eller båda sovrummen och ett allrum, där du har tillgång till resten utav huset och en stor trädgård. Internet, P-plats, förråd med mera ingår. Sju minuters promenad till Jägersro köpcentrum och busstationer.

Välkommen att höra av dig för frågor, bilder, prisförslag eller visning. Kreditupplysning samt deposition kan komma att bli aktuellt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö