John Ericssons Väg 68A

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: John Ericssons Väg 68A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-15


Hyra:

8140 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Gula låghus i stadsdelen Dammfri. Trevliga lägenheter med inglasade balkonger. Även marklägenheter med egen uteplats. Lummig barnvänlig gård.
Gång- eller cykelavstånd till centrum, Pildammsparken, teater, Kronprinsens affärscentrum och stranden. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer.

Omgivning
Förutom närheten till havet och stadskärnan kännetecknas stadsdelen av grönområden som Pildamms- och Rönneholmsparken och Ribersborgsstranden. Andra kända landmärken är Fridhemstorget, Ribersborgs kallbadhus, Malmö Opera och det höga blå bostadshuset Kronprinsen med tillhörande köpcentrum.
Stena Fastigheter har fastigheter i de flesta områdena i stadsdelen.

Allmän
INTERN TILLDELNING, I FÖRSTA HAND TILL HYRESGÄSTER INOM STENA FASTIGHETER.

Trevlig trerumslägenhet på första våningsplan med inglasad balkong samt uteplats. Lägenheten skall genomgå renovering och uthyres i befintligt skick förutom nedan åtgärder. Parkettgolv kommer att läggas i hall och båda sovrum. I köket kommer köksluckor att bytas till nya i vit färg, kolfilterfläkt installeras samt ny spis med keramikhäll och varmluftsugn. Samtliga golv åtgärdas före inflyttning. Köksluckor, spis och kolfilterfläkt är beställda och installeras strax efter inflyttning.
Planlösning saknas.
Hyra avser 2015 års hyresnivå.
Byggår: 1959.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö