John Ericssons Väg 68B

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: John Ericssons Väg 68B, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

7044 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Gula låghus i stadsdelen Dammfri. Trevliga lägenheter med inglasade balkonger. Även marklägenheter med egen uteplats. Lummig barnvänlig gård.
Gång- eller cykelavstånd till centrum, Pildammsparken, teater, Kronprinsens affärscentrum och stranden. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer.

Omgivning
Förutom närheten till havet och stadskärnan kännetecknas stadsdelen av grönområden som Pildamms- och Rönneholmsparken och Ribersborgsstranden. Andra kända landmärken är Fridhemstorget, Ribersborgs kallbadhus, Malmö Opera och det höga blå bostadshuset Kronprinsen med tillhörande köpcentrum.
Stena Fastigheter har fastigheter i de flesta områdena i stadsdelen.

Allmän
Trevlig tvårumslägenhet överst på fjärde våningsplan med inglasad balkong, ingen hiss. Lägenheten skall genomgå renovering och uthyres i befintligt skick förutom nedan åtgärder. Väggar och tak kommer att målas med vit färg i kök, hall, vardagsrum, sovrum och klädkammare. Parkettgolv kommer att läggas i hall och sovrum, i köket kommer laminatgolv att läggas. I köket kommer köksluckor att bytas till nya i vit färg, köksstommen kommer att målas samt ny spis med keramikhäll och varmluftsugn är beställd. Säkerhetsdörr är beställd. Samtliga golv och målningsarbeten åtgärdas före inflyttning. Köksluckor, spis och säkerhetsdörr är beställda och installeras strax efter inflyttning.
Hyra avser 2015 års hyresnivå.
Byggår: 1959.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö