Kalkstensvägen 17

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kalkstensvägen 17, Malmö


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

Modern och välplanerad 2:a i Exklusiv miljö
Stilren och komplett möblerad lägenhet med balkong uthyres på grund av utlandsvistelse. Lägenheten färdigställdes år 2012 och ingår i Victoria Parks servicekoncept. I konceptet har den boende tillgång till bland annat SPA, gym, tennisbana, biosalong, vinkällare m.m. Mer information om konceptet hittar du via nedan länk:
http://www.victoriapark.se/?id=212

Inflyttning: 01/01/2016
Utflyttning: 31/08/2016 med möjlighet till förlängning

I hyran ingår följande:
- serviceavgiften för 1 person vilket ger tillgång till de gemensamma faciliteterna (1300 kr tillkommer ifall två personer bor i lägenheten)
- parkeringsplats
- bredband (100/10 Mbit)
- elförbrukning
- värme + vatten
- komplett möblemang

Köket är utrustat med HTH köksinredning och Siemens vitvaror; induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn och ugn med pyrolytisk rengöring.

I sovrummet finns en 160 cm kontinentalsäng samt ordentligt med garderobsutrymme och extra förvaring.

Badrummet är utrustat med vägghängd HTH kommod och spegelskåp med förvaring. Duschdörrar och vägghängd toalett från IFÖ. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

I hallen finns extra garderober/förvaringsutrymme.

Balkongen är 11 m2 med utsikt över Kalkbrottet. Rottingmöbler och gasolgrill finns till förfogande.

Krav är 2 månadshyror som depositionsavgift. Depositionsavgiften skall kunna användas för eventuella obetalda hyror och även täcka för kostnader som kan uppstå vid skador under uthyrningsperioden. Beloppet returneras när kontraktet upphör efter godkänd besiktning.

Uppsägningstiden är 2 månader med tidsbestämd hyresperiod.

Ni som söker skall ha goda referenser, fast inkomst, vara rök- och djurfria. Lägenheten är perfekt för den som pendlar till Köpenhamn eller för företag som behöver korttidsboende/övernattningslägenhet. Kreditupplysning kommer att göras.

Vill gärna att ni skriver och berättar om er själva och varför ni är intresserade av lägenheten. Oseriösa svar kommer inte att beaktas och fler bilder kan skickas på begäran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö