Kilian Zollsgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kilian Zollsgatan, Malmö


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Superfin 2:a på populära Ribersborg i Malmö
Superfin 2:a på populära Ribersborg i Malmö uthyres i minst ett år

På ett av Malmös bästa läge på populära Ribersborg finner man denna härliga tvårummare på 65 m2 med genomgående ljusinsläpp, trivsamt kök med gasspis, badrum med badkar samt balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Dessutom ligger bostaden i en av Malmös största, grönaste och finaste innergårdar med möjlighet till grillning och solbad.

Lite mer om lägenheten: Tredje våningen utan hiss, säkerhetsdörr, stort ljust vardagsrum, kök med plats för 3-4 personer, stort ljust sovrum med utgång till balkongen, hall med 2 stora garderober samt halvkaklat badrum med badkar. Tyst och lugnt hus, mycket bra grannar, härlig lummig innergård med grillplats, fräsch tvättstuga, källarförråd, genomgående trägolv, vita väggar, gasspis.

Ett perfekt boende för den som värdesätter närhet till Ribersborgs stränder och promenadstråk, Malmös gröna parker, Malmö city med dess restauranger och affärer samt goda kommunikationsmöjligheter till Malmös stationer och citytunnel.

Hyrs ut under minst 1 år med möjlighet till förlängning av kontraktet.

Lägenheten är rök-, djur- och barnfri och det förutsätter jag mig att mina hyresgäster också är. 
1 månads hyra i deposition. Potentiell hyresgäst ska inte ha några betalningsanmärkningar, bra referenser är en fördel. Skicka gärna ett mail med en kortfattad beskrivning av er med telefonnummer så
hör jag av mig för visning av lägenheten.

OBS! Tyvärr är huset väldigt lyhört, därför kommer jag inte hyra ut till någon med barn, eller någon som gillar att ha fester hemma.

I hyran ingår:
El+gas
Vatten
KabelTV
Halvmöblerad (ej soffa eller säng)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö