Kilian Zollsgatan 27C

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kilian Zollsgatan 27C, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Stor 1:a uthyres 6 mån, nära havet
Jag hyr nu ut min stora 1:a som ligger ett par minuters promenad ifrån strandpromenaden. Den ligger nära beläget till flera grönområden, livsmedelsbutik runt hörnet i ett lugnt och stillsamt område. Det är framförallt barnfamiljer och äldre som bor där med väldigt trevliga grannar.

Lägenheten hyrs först ut i 6 månader, med god chans till förlängning. Jag hyr ut den då jag ska arbeta i blekinge ett bra tag framöver.

Lägenheten ligger en halv våning upp med balkong, nyrenoverad toalett med badkar, stort eget kök med stort barbord och stolar. Köket har grundläggade tillbehör i skåpen som kastruller, glas, koppar, bestick, knivar, med mera. Lägenheten har också en stor walk-in-closet. Vardagsrummet/sovrummet är ett stort rektangulärt rum där det ingår soffa med divan, två byråer, tv, 160 säng och en expedit hylla med lådor för mer förvaring. Finns stort tvättrum i källaren, där det är lätt att få tider. Det ingår inget källar- eller vindsförråd.

Jag har haft hund i lägenheten så jag rekommenderar inte lägenheten för allergiker. Du får vara rökare, men rökning sker givetvis på balkongen. Då jag själv har haft hund så ser jag inget problem med att du har det, men skulle något bli förstört så kommer man att bli ersättningsskyldig för detta.

I hyran ingår ovan nämnda möbler och tillbehör till köket, el, bredband, kabel-tv. Så alla kostnader för lägenheten är inbakat i summan 7500:-. Jag kräver en hyra i desposition, alltså 15000:- vid skrivet kontrakt. Inflyttningsdag är förslagsvis 25/11. Kan eventuellt lösas tidigare, men inte senare. Uppsägningstiden är 1 månad, kan också vara förhandlingsbart till 2 månader.

Du/ni som ska hyra måste ha fast inkomst. Då det är en 1:a så får ni inte vara mer än max två vuxna personer som hyr. Du/ni är såklart ordningssamma och skötsamma, spelar inte hög musik sent in på nätterna och respekterar grannarna som bor där.

Så maila lite och berätta om er själva så återkopplar jag till er som verkar intressanta för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö