Kirseberg

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kirseberg, Malmö

Hyra:

7900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Tvåa på Kirseberg uthyres inom det snaraste
På grund av nytt jobb på annan ort, behöver jag hyra ut min bostadsrätt på Kirseberg ganska omgående. Uthyrningen avser 1 år till att börja med.

Lägenheten är på 58 kvm och har ett rymligt sovrum och ett rymligt vardagsrum. Köket har originalinredning med äldre köksskåp och har gott om plats för ett ordentligt matbord med stolar. Ett badrum av äldre modell, halvkaklat och inbyggt badkar. Möblerna som ingår i kontraktet är nyinköpta i oktober månad, exempelvis soffa, säng och matbord. Vidare finns det i huset två tvättstugor med fräscha maskiner och man har tillgång till både förråd och matförråd. Gratis bilparkering finns i området.

Lägenheten är belägen ganska centralt i mysiga Kirseberg med närhet till de söta, pastellfärgade husen, Beijers park där både stora som små älskar att hänga och bra med caféer och matbutiker runt hörnet. Det är vidare nära till Värnhem med busstationen och Malmö Plaza, cykel- och gångavstånd till Malmö Centrum och ca 2.5 km till Centralstationen.

Du som önskar hyra lägenheten skall ha fast månatlig inkomst så som jobb eller studiemedel. Föreningen kommer vilja granska din ekonomiska situation innan andrahandskontraktet godkänns. Du ska även kunna acceptera regler så som ingen rökning och inga folksamlingar i lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö