Kirseberg

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kirseberg, Malmö

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

135 m2


Beskrivning

Charmigt gathus med 4 rok i 2 plan
Vi hyr ut vårt charmiga gathus med förstahandskontrakt på Kirseberg. Huset har två plan på sammanlagt 135 kvm (12 kvm under snedtak borträknat) med två separata ingångar.

På nedervåningen finns ett stort allrum med öppen planlösning. I denna sal ryms med lätthet både soffgrupper och matbord. Fungerande kakelugn förhöjer trivseln ytterligare. Pärlspont i tak och bröstpanel. Köket har delvis nya vitvaror. På detta plan finns även en stor garderob samt en toalett med ny tvättmaskin och torktumlare.

På övervåningen finns två mindre rum, utmärkta som sovrum eller arbetsrum. Därtill finns ett större allrum med fint ljusinsläpp genom ett burspråk med spröjsade fönster samt synliga takbjälkar. Nyrenoverat badrum med badkar.

Mot gatan finns en egen uteplats. Denna ska under våren utformas för att bli mer insynsskyddad och grön, och detta har du möjlighet att påverka om intresse finns.

Vi söker den moderna hyresgästen som konsumerar TV via Play eller dylikt eftersom huset saknar TV-antenn. Eget bredband tecknas lämpligen via ADSL.

Läget är mycket bra för kollektivtrafik, med både stads- och regionbussar hundratalet meter bort. Det är 10 minuters cykelavstånd till centrala Malmö. Allmän parkering på gatan.

Hyran är 15000 kr/mån (kallhyra). Elabonnemang ingår, men hyresgästen betalar sin egen förbrukning enligt separat elmätare.

Du/ni har ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Husdjur är välkomna så länge de är kopplade och inte springer fritt ute. Helt rökfri hyresgäst! Tillträde efter överenskommelse.

Du kontaktar oss genom att presentera dig/er i ett mail via annonsen. Vi kommer att ha visning av gathuset måndagen den 5 september. Är du aktuell som hyresgäst kontaktar vi dig och kommer överens om en tid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö