Klippergatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klippergatan, Malmö


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Modern 2:a med god standard i Västra Hamnen
Fin lägenhet i Västra Hamnen uthyres i andra hand. Eventuellt kan övertag av 1:a hands kontrakt vara möjligt.

Lägenheten ligger på andra våningen med en balkong mot grönyta. Fastigheten är bara ett par år gammal och därför modernt utformad med garage, cykelrum, tvättstuga, träningsrum och förråd i bottenplan.

Separat sovrum. Helkaklat ljust badrum med tvättmaskin, torktumlare och elektrisk handduks hängare/tork. Kombinerat kök och vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Balkongen nås från detta rum. Trägolv i hela lägenheten (exkl. badrum, hall). Kök utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin.

Klippergatan ligger mitt i Västra hamnen med 100 m till busshållplatsen Ubåtshallen. Härifrån når man Malmö Högskola och Centralstationen med buss på ca 5 min (alternativt 15 min promenad). Inom ett par minuters promenad når man havsbad och strandpromenad med café och restauranger. I annan riktning når man på några minuter Ica Maxi, Apotek, Gym, Bank och Systembolag.

Om du är intresserad av att hyra lägenheten så skriv ett par rader om vem du är och din arbetssituation. Ordnad ekonomi utan anmärkningar är ett krav. Inga cigaretter eller husdjur. Ange också önskad tidsperiod samt from. när du kan flytta in. Skriv också om du är intresserad av att ta över kontraktet om möjlighet ges. (10500 kr/ mån är andrahands hyran)

Du som ger ett seriöst intryck och kan ta lägenheten i en nära framtid har bäst chans. Om du inte fått svar inom två dagar har jag gått vidare med annan intressent.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö