Köpenhamnsvägen 2

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Köpenhamnsvägen 2, Malmö


Hyra:

2890 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Kollektivsambo sökes
Vi är ett familjärt kollektiv som bott ihop en längre tid men nu ska en av oss flytta ut. Från och med 1 september står ett vackert och rymligt rum med utsikt över Pildammsparken till förfogande i vårt fina kollektiv. Hyran är 2890 kr, därutöver delar vi på el och vissa övriga hushållskostnader. Vi tycker det är viktigt med respekt och vi gillar renlighet, mys och lugn. Vi ogillar sexism, rasism och homofobi. De flesta av oss är vegetarianer/veganer. Det är viktigt att man delar tanken om ett kollektivt boende då vi brukar ha kollektivmöten och komma överens om sådant som städschema och hur vi vill ha det tillsammans i vårt gemensamma hem. Vi ser på kollektivboende som en livsstil där vi kan vara oss själva, ha egentid samt hänga tillsammans när vi har tid, t.ex. planera semester ihop. Vi söker dig som tror att du kan passa in med oss, delar våra värderingar och sätt att leva, och som vill bo kollektivt under en längre tid.

Du skulle bo med tre kvinnor mellan 29 och 33 år. Vi har alla dagsjobb och ägnar mycket av vår fritid till musik, dans, yoga, politik, film, serier, vänner, Kallbadhus m.m. Lägenheten som vi bor i ligger precis vid Pildammsparken, hjärtat av Malmö, med närhet till Möllan, Davidshall och havet! Den är 150 kvm stor, med 5 sovrum (ett sovrum används just nu som kontor/gästrum/torkrum), ett gigantiskt vardagsrum, kök med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, ett badrum, en wc, två stora walk-in closets och massa garderober!

Om detta låter lockande vill vi gärna att du hör av dig (skicka mail) så fort som möjligt. Beskriv lite vem du är och varför du vill bo kollektivt. Om matchning uppstår mailar vi tillbaka mer info om oss som bor här och så ser vi till att ses över en fika!

Varma hälsningar
Kollektivet Drömmen (Sabina, Lisa och Selma)

Ps. På bilden ser du delar av lägenheten. De fyra härliga fönstren i rad, med vy över trädkronorna, tillhör rummet som står ledigt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö