Köpenhamnsvägen 105A

Malmö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Köpenhamnsvägen 105A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

18283 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

135 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Våra exklusiva bostäder i Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort ljusinsläpp. Genomgående massiva trägolv och bra materialval i lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer och stenbelagda gångar. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden.

Stor lägenhet på 135 kvadratmeter med havsutsikt från vardagsrummet. Genomgående trägolv i hela lägenheten, vita släta väggar. Två helkaklade badrum, ena med dusch och den andra med. Lägenheten har tre stora sovrum och ett separat matrum som går att använda som sovrum eller arbetsplats vid behov. Separat grovkök med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring.

Rostfria vitvaror hel kyl och frys, inbygg varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn spis med glasshäll och diskmaskin. Köksluckorna är vita och har grå handtag samt mörk stenbänkskiva.

I hyran ingår: Kabel-TV, värme och vatten.
Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.
I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from och med: 2016-10-01

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö