Koralgatan 23

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Koralgatan 23, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

6750 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
I stadsdelen Fosie finns dessa renoverade och trevliga lägenheter med inglasade balkonger. 3 vånings hus som även har marklägenheter med egen uteplats. Mycket fina gårdar.

Omgivning
Lindängen är på sommaren en grön oas. Stena Fastigheters lägenhetsbestånd anses ligga i den lugnaste och populäraste delen av området. Inom området finns lekplatser, utomhusbassäng, amfiteater, affärscentrum, grönområden och grillplatser. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer. Fastigheten är en del av ett lugnt område med huvudsakligen bostäder.

Kommunikationer
Trots fastighetens lugna läge tar det bara ett par minuter med bil för att komma ut på inre ringvägen. På Lindängsvägen utanför huset stannar stadsbussarna.

Service
I närområdet finns bland annat livsmedelsbutiker och bensinmack. Granne med området ligger Lindängsbadet.

Allmän
Genomgående trea med balkong. Lägenheten urhyres i befintligt skick. Angiven hyra avser 2015 års hyresnivå. Under en 5-årsperiod med början 2015-01-01 kommer samtliga badrum i området att renoveras. Vid kontraktskrivning måste hyresgästen godkänna detta samt att hyran därefter regleras efter lägenhetens nya bruksvärde.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö