Kornettsgatan 16A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kornettsgatan 16A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5095 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

I attraktiva Rörsjöstaden har vi nu ett perfekt kollektivt boende för dig som vill dela lägenhet med tre andra studenter. Högst upp i huset finner vi denna fantastiska vindsvåning på hela 146 kvm som har för ett par år sedan genomgått en totalrenovering väl omsorgsfullt. Lägenheten består av fyra möblerade sovrum, ett stort gemensamt badrum där du har tillgång till din egen toalett. I det stora gemensamma badrummet finns tvättmaskin, torktumklare och en gemensam dusch. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är fullt möblerade. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran.
Rörsjöstaden är ett av Malmös populäraste område som ligger mitt i city. Centralstationen, lilla torg, malmöhögskola och stadsbiblioteket cyklar du till på ca 10 minuter. Ett stenkast från huset hittar du även köpcentrumet Triangeln som erbjuder caféer, restauranger, matbutiker men även välsorterade klädesbutiker. Runt hörnan har du vackra Rörsjöparken där många solar och grillar på sommaren.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 10/10, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 10/10 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö