Kulladalsgatan 10c

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kulladalsgatan 10c, Malmö


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Kulladalsgatan 10c - 1:a med inglasad balkong
Hej!

Ska flytta ihop med sambon och hyr ut min lägenhet tillsvidare.

Lägenheten är i mycket bra skick. Den ligger på första våningen och har inglasad balkong. Badrummet och det fullstora köket är av modernt snitt. Finns väldigt bra förvaringsmöjligheter med garderob, klädkammare, samt många skåp i köket.

Lägenheten finnes i lugna Kulladal, ett område med bostadsrätter och villor. Närhet till busshållsplats och köpcentrumet Mobilia. Området i sig är rent och vackert med mycket grönska.

I hyran ingår värme, vatten, el, kabel-tv, 100/10Mbit bredband, samt tillgång till tvättstuga där tvättmedel också ingår.

Lägenheten är möblerad, dock kommer inte allt finnas som är med på bilderna, en 120cm säng kommer finnas instället, och en del elektronik tar jag med mig, detta kan vi diskutera närmare vid intresse.

Uthyres till skötsam person, ser gärna att du är student, men inget måste. Har varit en del skriverier senaste tiden kring andrahandsuthyrning, men vi skriver endast kontrakt efter att bostadsrättsföreningen godkänt er, och ni sett lägenheten. Föreningen kan också bekräfta att jag är ägare till lägenheten och att allt står rätt till.
https://www.hsb.se/malmo/brf/peralbinshem/

Du får gärna skriva ett par rader om dig själv och din situation, efter detta kan visning ordnas.

Innan tillträde ska en deposition på två månadshyror samt en månadshyra i förskott erläggas. Hyra betalas sedan löpande en månad i förväg.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö