Kulladalsgatan 10c, Malmö

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kulladalsgatan 10c, Malmö, Malmö


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Kulladalsgatan 10c - 1:a med inglasad balkong
Hej!

Lägger ut annonsen igen med lite mer info. Är du intresserad, läs igenom hela annonsen och vänligen svara endast om du är seriöst intresserad.

OBS! Har du skrivit tidigare, var god läs igenom annonsen igen, och kontakta mig igen.

Jag har tidigare fått flera hundra ansökningar, tyvärr kommer jag inte hinna svara er alla, ber om ursäkt på förhand för detta.

Hyresperiod 1 oktober 2016 - 30 juni 2017.

Lägenheten är i mycket bra skick. Den ligger på första våningen och har inglasad balkong. Badrummet och det fullstora köket är av modernt snitt. I badrummet finns en modern duschkabin, inte badkar som visas på planritningen. Finns väldigt bra förvaringsmöjligheter med garderob, klädkammare, samt många skåp i köket.

Lägenheten finnes i lugna Kulladal, ett område med bostadsrätter och villor. Närhet till busshållsplats och köpcentrumet Mobilia. Området i sig är rent och vackert med mycket grönska.

I hyran ingår värme, vatten, el, kabel-tv, 100/10Mbit bredband, samt tillgång till tvättstuga där tvättmedel också ingår. Finns cykelkällare och vindsförråd.

Lägenheten är möblerad, dock kommer inte allt finnas som är med på bilderna, en 120cm säng kommer finnas instället, och elektroniken tar jag med mig, detta kan vi diskutera närmare när vi ses.

Uthyres till skötsam person, ser gärna att du är student, men inget måste. Har varit en del skriverier senaste tiden kring andrahandsuthyrning, men vi skriver endast kontrakt efter att bostadsrättsföreningen godkänt er, och ni sett lägenheten. Föreningen kan också bekräfta att jag är ägare till lägenheten och att allt står rätt till.
https://www.hsb.se/malmo/brf/peralbinshem/

Du får gärna skriva ett par rader om dig själv och din situation, efter detta kan visning ordnas.

Kostnader vid kontraktskrivning:
Förskottshyra: 4900kr.
Deposition: 7000kr.

Månadshyra 1 oktober/vid tillträde: 4900kr.

Hyran betals sedan löpande den 1 varje månad, dvs novembers hyra betals 1 november. När du sedan flyttar ut så blir förskottshyran din sista hyran, du har alltså redan betalt den.

Inget av ovan kring hyra/deposition är förhandlingsbart, men jag svarar gärna på frågor för att förtydliga. Inga pengar tas ut förrän jag träffat er, ni blivit godkända av föreningen, vi har kommit överens och att vi skrivit kontrakt.

Är tyvärr allergisk, så måste tyvärr be om djurfri person som inte röker.

Önskar er hjärtligt välkomna
Mvh Mikael

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö