Kungsgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

7287 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Balkonghäng i sekelskiftesmiljö! Granne med den härliga Rörsjöparken finns detta fina boende för dig som vill njuta av ett bekymmerslöst, hållbart och enkelt liv mitt i city.

Kvarteret Sofia erbjuder ett modernt och annorlunda boende som passar par och singlar i alla åldrar och även barnfamiljen som gillar att bo i stan. Här finns närheten till den lummiga och vackra Rörsjöparken med fina lekplatser, trendiga caféer och restauranger. Ett litet stycke bort finns gågatan med små mysiga butiker och ett myllrande folkliv. Du tar dig enkelt till fots och med cykel till det mesta som gör livet gott att leva. Förutom lägenheter finns det ett LSS-boende, förskola, café och gym mot Drottninggatan. Innergården nyttjas av förskolan under dagtid, du som boende kan nyttja gården kvällstid.

Entré/Hall
Innanför lägenhetsdörren ligger mörkgrå klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf.

Badrum
Svart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. De flesta lägenheter har tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat och överskåp alternativt tvättpelare. Ett fåtal lägenheter har endast tillgång till extern tvättstuga, se planritning.

Kök
Ekparkett på golv och vitmålade väggar.
VITVAROR: Spis/ugn med keramikhäll, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn.
KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Solo rostfri). Bänkskiva av laminat och stänkskydd av blankt vitt kakel.

Sovrum
Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaring genom skjutdörrsgarderob alternativt lös garderob, framgår av planritning, se pdf.

Vardagsrum
Ekparkett och vitmålade väggar.

Övrigt:

CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING
Finns både på gården och i källaren.

PARKERING/BILPOOL
100 platser i garage. Medlemskap i bilpool ingår i 2 år.

FÖRRÅD
Finns i källaren till samtliga lägenheter.

INTERNET/TV/TELEFONI
MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum.

VARMVATTEN/KÄLLSORTERING
I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning
för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. I fastigheten
finns miljörum för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor.

BALKONG
Ja

SERVICE
Närområdet kring Sofia erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel