Kungsgatan 16a

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 16a, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

10 m2 i kollektiv fr.o.m. 1 juni
Finnes: Ett litet rum, 2,20x4,86, (det känns rätt stort p.g.a. takhöjd o stort fönster...) i superfin lägenhet i underbart område i centrala Malmö.

Sökes: Social, trevlig, positiv person som vill bo i kollektiv.

Om lägenheten:
Lägenheten är på 138 m2, ligger på fjärde våningen utan hiss (!), från sekelskiftet med högt i tak. Stukaturer och parkett i alla rum utom badrum och kök. Se bild för planskiss. Diskmaskin finns i köket, tvätt finns i källaren. Liten men charmig innergård. Bredband.

Om rummet:
Rummet uthyres möblerat. Hyran är på 3500:- inklusive el/tv/bredband/försäkring. Hyran betalas i förskott och en deposition läggs vid kontraktskrivandet som återlämnas vid utflyttandet, med avdrag för eventuella kostnader för reparationer och städning. Två månaders uppsägningstid.

Om kollektivet:
Vi delar kök, vardagsrum och badrum, bestick och grytor. Salt, kryddor, toapapper och diskmedel köper vi gemensamt, resten står man för själv. Vi har inget "Tillsammans"-boende, dvs vi har våra egna liv, lagar vår egen mat. Att umgås är en möjlighet, inte ett måste.

Skicka ett mejl och berätta lite om dig själv. Det behöver inte vara en uppsats, men så jag får en idé. Längst text vinner inte.

/ Jonas :-)

Rökning:nej alt på gården
Husdjur:Ja

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö