Lantmannagatan 25

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lantmannagatan 25, Malmö

Hyra:

7000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Takvåning i etage:nybyggd, välutrustad, öppen
Modern öppen 3a på två etage 79 kvm. Möblerad och välutrustad takvåning med två balkonger med sol hela dagen - en västlig och en östlig (inglasad). Nybygge i det supermysiga kvarteret Trevnaden, nära Möllan/Nobeltorget, och ett stenkast från Triangeln station där tåg ut i både Sverige och Danmark går hela tiden.

Hyr under hösten ut ett av lägenhetens sovrum på 6e våningen (stor dubbelsäng med mycket förvarningsmöjligheter) - du delar då lägenheten med Sofie som bor på 7e våningen. Datumen är flexibla under hela hösten, men främst aktuellt oktober-december.

I hyran (som ungefär motsvarar vad vi nu betalar) ingår, utöver en sjukt nice möblerad lägenhet med luftigt kök, matsal, stort badrum och mysigt loft, även tv med massa kanaler, supersnabbt internet, kallt och varmt vatten samt el och en riktigt trevlig roomie.

Vi som bor här nu heter Simon och Sofie, och studerar båda i Köpenhamn. Sofie studerar till läkare, Simon studerar företagsekonomi och kommer att studera i Milano under hösten.

Hör av dig vid intresse så kan vi se till att du får komma över på en kopp kaffe för att spana in lägenheten. Maila hellre än att ringa och berätta lite om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö