Lilla Varvsgatan G

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lilla Varvsgatan G, Malmö
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

4038 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

7 m2

Våningsplan:

8


Hyresvärdens beskrivning

I vårt nya studenthus Stapelbädden har vi nu ett perfekt kollektivt boende för dig som vill dela lägenhet med två andra studenter. Här får du ett eget litet rum och delar sen kök, badrum och vardagsrum med två andra studenter. Detta boende passar dig som tycker om att bo kollektivt, gemenskap och är nyfiken på att lära känna nya människor. Eftersom det är ett delat kök och badrum är det viktigt att ni hjälps åt att hålla i ordning i de gemensamma delarna av lägenheten. Var vänlig och se planritning för att få en bättre bild av kollektivlägenheten.

Stapelbädden student ligger i ett av Malmös mest populära område, Västra hamnen. Det är ett socialt studentboende där alla lägenheter blickar mot varandra och har också fysisk kontakt med varandra genom loftgångar och balkonger. I alla våra studentlägenheter ingår el. värme och vatten i hyran. Det är 10-månaders hyresdebitering då juli och augusti är hyresfria. Nära vårt bostadshus ligger ICA Maxi med stort utbud och väl tilltagna öppettider. Vill du träna nära hemmet finns bland annat Kockum Fritid som erbjuder ishall, gym, bowling, simhall och olika typer av gruppträning samt en restaurang. Restauranger, fik och butiker finns inom några minuters gångavstånd.

Entré
Innanför lägenhetsdörren ligger ett laminatgolv av lönn. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf.
Badrum
Svart klinker på golv och vitt kakel med en bård av grått kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med skena för duschdraperi.
Kök
Laminatgolv av lönn och vitmålade väggar.
Vitvaror: Spis/ugn glaskeramikhäll med ugn, kolfilterfläkt, vit kyl och frys, och förberett för mikrovågsugn.
Köksinredning: Vita släta skåpluckor med rostfria handtag. Bänkskiva/diskbänk i rostfritt stål och stänkskydd av rostfritt laminat.
Rum
Laminatgolv av lönn och vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen.
Gemensamma utrymmen
Framtidenstvättstuga, områdeskontor och studierum.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 7/11, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 7/11 klockan 10.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande

Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel