Lindängsplan 10-12

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lindängsplan 10-12, Malmö


Hyra:

4841 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Lägenheter för studenter
Vi har nu några 1 och 2 rums lägenheter på Lindängsplan 10-12 och vänder oss till studenter som söker boende. Lägenheterna är totalrenoverade och har inflyttning mellan 1oktober och 15 oktober.
Ettorna är på 27 kvm och har en hyra på 4841:-
Tvåorna är på 46kvm och har en hyra på 6401:-

OBS: Lägenheten visas enbart på ritning, det är upp till varje sökande att besöka området.

Intresseanmälan (endast via Blocket) kan göras fram till onsdagen den 31/8 kl: 12:00. Vi kommer därefter att kontakta de som blir aktuella för lägenheten.

Vid intresse svara på annonsen med en kort beskrivning av er själv, antalet personer i sällskapet, sysselsättning, inkomst samt telefonnummer och mailadress.

För att hyra bostad hos oss ska du ha fyllt 18 år och vara en skötsam hyresgäst. Du ska ha bra referenser från tidigare hyresvärd där inga anmärkningar accepteras samt ha en god ekonomi.
God ekonomi innebär att du ska ha en fast disponibel inkomst från antingen anställning, eget företag, a-kassa, försäkringskassa, pension eller studiemedel. Försörjningsstöd (tidigare kallat socialbidrag) godtas ej. Inkomsten skall vara nog stor så att du efter skatt har kvar minst tre gånger hyran. Du får inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Vi tar alltid kredit- och referensupplysning.
Antalet personer i lägenheten ska vara rimlig i förhållande till lägenhetens storlek.

Om företaget

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Vi äger och förvaltar cirka 18 500 hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Och vi växer.
Välkommen att söka ditt boende hos oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö