Linnegatan 34

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnegatan 34, Malmö


Hyra:

6300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Fin 2:a centrala Limhamn - Andra hand
Hej
Trevlig 2:a i centrala Limhamn uthyres kortare tid. Inflyttning är möjligt sista dagarna i oktober till den sista jan -16. Lägenheten är på 52 kvm, 3 våningen med hiss, hyra 6300 kr/mån, delvis möblerad, alla fönster ligger mot söder, alla väggar är vitmålade 2013-2014. Trevlig grannar i ett litet hyreshus. Trivsam innergård och även balkong som man når ifrån trapphuset en halv våning ner. Grundutbud TV ingår i hyran och internet kan levereras av Comhem, se Comhem hemsida för priser. Router kan lånas ut. Det är lätt att få tvätttid, hiss ner till källaren där det finns en bra tvättstuga och förråd.

Hall:
Vackert sandstensgolv, vitmålade väggar och 4 stycken inbyggda garderober och säkerhetsdörr.
Badrum:
Fräscht vit helkaklat badrum, klinkers på golvet i grå nyans, badkar, toalett, vask och spegelskåp med belysning.
Kök:
Plastmatta på golvet, vitmålade väggar, kyl&frys från 2014, bänkdiskmaskin, spis och fläkt som leder luft ut från lägenhet.
Vardagsrum och sovrum :
Fiskbensparkett och vitmålade väggar.

Ni som är intresserad, vänligen skriv en kort presentation om er själv och lämna era uppgifter, så kontaktar jag er. För att spara varandras tid, läs följande nog. Intresserad skall ha anställning vara i arbeta, ensamstående, rök, djurfri och i övrigt skötsam. Vårt avtal skall godkännas av min hyresvärd. Ser helst någon som är lite äldre och lugnare. Deposition erfordras.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö