Linnégatan 60, Malmö

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnégatan 60, Malmö
Hyrdes ut: 2016-10-01

Hyra:

6223 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

51 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Välkommen på visning i Gamla Limhamn!
Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Här blandas villakvarter med låga flerbostadshus och radhus. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, polisstation, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn lätt som en egen småstad. Befolkningen i Gamla Limhamn är blandad med allt från barnfamiljer och unga människor till seniorer.

Våra typiska 1940- och 1950-tals hus i gråbrunt tegel ligger i ett lugnt och trevligt område strax utanför Limhamns centrum. De flesta av våra lägenheter är små eller medelstora och har balkong som vetter mot gröna gårdar. Som Limhamnsbo har du all nödvändig service, som butiker, skolor, banker, kaféer och restauranger, i närheten. Samtidigt är det inte särskilt långt till Malmös innerstad eller till stranden och en småbåtshamn.

Från våra fastigheter i Gamla Limhamn är det gångavstånd till Linnégatan, torget och Limhamns centrum. Längs Linnégatan går även bussarna som ger goda kommunikationer till resten av Malmö. Du hittar servicebutik och pizzeria i kvarteren kring våra fastigheter. Här ligger även en grundskola, Geijerskolan, och övriga skolor i Limhamn ligger på ett kort avstånd.

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.


Lägenheten
Hall
Färg väggar:
beige
Golv:
parkett
Förvaringsmöjligheter:
ja

Kök
Utrustning:
kyl/frys, spis med keramik häll, fläkt
Färg på köksinredning:
vit
Färg väggar:
beige
Golv:
parkett
Plats för matbord:
ja

Vardagsrum
Färg väggar:
ljus
Golv:
parkett

Sovrum
Färg väggar:
grå med fond
Golv:
parkett
Förvaringsmöjligheter:
nej

Badrum
Utrustning:
dusch
Väggar:
kakel
Golv:
klinkers

Övrigt
Säkerhetsdörr:
ja
Förråd:
ja

I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som miljön kan gagnas genom ökad medvetenhet.
Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.
I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1 augusti

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö