Linnégatan 72D

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnégatan 72D, Malmö


Hyra:

7044 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

2:a på Limhamn för andrahandsuthyrning
Jag har för avsikt att hyra ut min hyreslägenhet i andrahand under ett år på grund av samboskap. Lägenheten är belägen på Linnégatan 72 D, Limhamn, och ligger på tredje våningen utan hiss. Det är en fräsch lägenhet med balkong i söderläge. Fastigheten ägs av MKB och de måste godkänna dig innan kontrakt upprättas samt innan inflyttning sker. Detta innebär att de kommer att göra en kreditprövning och de godkänner ingen med skulder eller som saknar inkomst.

Lägenheten hyrs ut delvis/helt möblerad, vilket innebär att köksutrustning och köksmöbler, säng, soffa, bokhyllor etc. ingår. Ljud- och bildutrustning finns inte på plats.

Totala kostnaden, inklusive el och internet samt möbler, ligger på 7044 kronor/månad. Ställer krav på deposition, på tre månadsavgifter d.v.s. 21132 kronor.

Du som hyr ska vara pålitlig och ordningsam och respektera tider för betalning av hyra. Du ska vara djurfri, med eventuellt undantag för hund denne ska i så fall vara rumsren. Ingen rökning inomhus är tillåten.

Inflyttning sker tidigast 1 april, med förutsättning att MKB godkänt dig som andrahandsgäst.

Kontakta mig via e-post om du är intresserad, så återkommer jag och meddelar om det är aktuellt för dig/er att se lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö