Lugna Gatan 52

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lugna Gatan 52, Malmö


Hyra:

9600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Central tvåa i andra hand
Jag hyr ut min fina bostadsrätt på centrala Lugnet i andra hand i antingen 6 månader eller 1 år pga jobb i Stockholm med start så fort som möjligt.

Lägenheten
Lägenheten är en genomgående och ljus 2:a på 64 kvm på 6:e våningen med hiss. Balkong i söderläge i anslutning till köket och en stor lägenhetenwalk-in closet i anslutning till hallen. Köket är nyrenoverat med nya vitvaror, diskmaskin och induktionshäll. Badrummet har i veckan renoverats och fått helt ny toalett, handfat, badkar, blandare etc..
Lägenheten är i mycket gott skick, rymlig, ljus, mysigt och fint inrett. Jag hyr ut den fullständigt möblerad: soffa, bord, matbord, dubbelsäng från Hilding, hyllor etc med alla tillbehör som behövs för ett komplett hem, så som köksmaskiner, servis, dammsugare, trådlöst internet (100mb), 42 tums smart led-tv, trådlös musikanläggning, växter mm..

Garage
Det finns möjlighet till garage i huset mot en extra avgift. I garaget finns det ett tvättplats och fastighetens hiss går rakt ner till garaget.

Fastigheten
Huset byggdes 1978 och föreningen har en stabil ekonomi med trevliga grannar. Det finns två fräscha och moderna tvättstugor i huset så det är aldrig några problem att få tid.

Området
Lugnet är ett väldigt lugnt och mycket centralt område mellan Triangeln och Gustav Adolfs Torg med mycket lite biltrafik och promenadavstånd till både Stortorget och Möllan. På Triangeln finns en tågstation med både Öresundståg och Pågatåg. Utanför fastigheten finns en liten park där man kan hänga vid fint väder. Det finns även en stor återvinningsstation nere på gatan.

Krav
1 månads deposition. 2 månaders uppsägning. Fast inkomst. Goda rekommendationer. Rök och djurfri.

Pris 9600kr / månaden. I hyran ingår allt utom hushållsel.

Kontakta mig via mail för vidare information.

Vänligen
/Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö