Tillbaka till lägenhetsannonser i Malmö

Lugnt och trevligt par söker Lägenhet i Malmö
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta storlek

30 m2


Maxhyra

6000 kr


Lägenheten söks av: Par
Hej! 
Jag heter Louise och jag och min sambo Theo letar boende i Malmö till hösten.
Vi letar boende för fortsatta högskolestudier (kan styrka med antagningsbesked) i höst. Vi har CSN som inkomst, alltså en stabil inkomst för flera år framåt. Vi har även en borgensman ifall det skulle behövas.

Vi är lugna, icke-festare, icke-rökare och djurfria. Inga betalningsanmärkningar! Vi är båda 21 år. Vi har tidigare bott ihop i Växjö där vi studerat till vår kandidat i samhällsvetenskap, vi vet därför att vi kan ta hand om en lägenhet väl. Allra helst söker vi en lägenhet med maxhyran 6000:-. Vi är väldigt flexibla med inflyttning ifall ni skulle ha en lägenhet som ni tycker passar oss.

Vi kommer båda hem i sommar från utlandsstudier. Jag ska studera på Malmö musikhögskola och Theo yrkeshögskola de kommande 2,5 åren. Detta är en utbildning på Malmö Musikhögskola som jag så länge velat studera och nu i höst är det dags!
Vi har båda en förkärlek till Malmö, framförallt jag som bott i Limhamn hela min barndom. Nu hade det varit så lugnande att hitta en lägenhet där vi kan bo en längre tid, då vi efter studierna vill stanna i Malmö.

Som sagt, Allra helst vill vi hålla oss under 6000:-
Ifall ni vill hyra ut till oss är vi evigt tacksamma, hör gärna av er här på mejl Louise_n5@hotmail.com eller 0735439077

Med vänlig hälsning,
Louise Rosell Nilsson & Theodor Björkefors


Maila annonsören