Lundavägen 4

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundavägen 4, Malmö
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

5298 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning


Nu har vi en fin studentlägenhet på Lundavägen ledig! I lägenheten finns både kök och badrum. Lägenheterna finns i en korridor och ligger högst upp i huset, med en fin utsikt över Värnhem, de är byggda i slutet på 90-talet och är bara ett tio tal, i övriga huset är det annan verksamhet. Till huset finns en gemensam gård, med grillar och möblemang.och vatten ingår i hyran. Området Värnhem, erbjuder bra bussförbindelser och till centralstationen och högskolan är det endast 15 minuters gångväg. 10 månaders hyresdebitering då juli och augusti är hyresfria. Värme vatten och el ingår i hyran. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning. Du kontaktar själv boende för visning och du har endast 2 dagar på dig att gå och titta på lägenheten.
Viktigt är också att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar från det att du blev inbjuden till visning. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig.


OBS! För dig som har antagningsbesked eller redan är studerande. Har du sökt lägenheten men inte blivit antagen måste du ta bort din ansökan. Lägenheten kommer att tilldelas 16/12 och då är det viktigt att du är tillgänglig på telefonen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö