Lundavägen 14

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundavägen 14, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

7312 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning


Vid Östervärn med köpcentrat Entré som granne, har vi nu en tvårumslägenhet ledig. I större delen av lägenheten finns det ekparkett förutom i hallen där det ligger klinker på golvet. Väggarna är målade i vitt. Badrum med dusch är kaklat i vitt med en färgad dekor samt gråmelerad klinker på golvet. Det finns även tvättmaskin och torktumlare i badrum, ingen gemensam tvättstuga finns i fastigheten. Köksinredningen går i en vit ton och har spis med keramikhäll samt vita vitvaror. Vill man installera en diskmaskin, så kan man välja det via MKB som tillval med ett påslag på hyran. Läs mer om tillvalssystemet MKB Plus på MKB:s hemsida. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd. Balkongen vetter mot den mysiga innergården. Det är öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, det är viktigt att se på planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar era önskemål.

Hall
Golv: grå klinker
Vägg: Vitmålad

Sovrum
Golv: Ekparkett
Vägg: Vitmålad
Förvaring: Garderober

Vardagsrum
Golv: Ekparkett
Vägg: Vitmålad
Balkong i västerläge

Kök
Golv: Ekparkett
Vägg: Vitmålad
Bänkskiva: gråmelerad laminat
Köksluckor: Vita från Noblessa
Vitvaror: Spis med häll, spisfläkt, vit kyl/ frys samt diskmaskin.

Badrum
Golv: Mörkgrått klinkers
Vägg: Vitt kakel
Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare, handdukstork (el), komfortvärme (el), duschvägg samt vägghängd wc-stol.
Övrigt:

Parkering/Cykel/Förråd
Begränsat antal platser finns att hyra i garaget, 120 platser. Garaget kommer stå klart april/maj 2016. Medlemskap i bilpool ingår i 5 års tid. Det kommer att finnas möjlighet att ställa cykeln dels inomhus i ett cykelförråd på bottenvåningen men även ute på gården och mot gatan. Förråden finns nere i garaget.

Bredband/TV/Telefon
I huset kommer det att finnas MKB-net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-tv som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset.
I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö