Lundavägen

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundavägen, Malmö


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Mysiga 2:a på Rostorp/Kirseberg
Mysiga 2:a på 50 kvadratmeter på Rostorp/Kirseberg Andrahand omblerat.
På lugna Kirseberg, med vackra Beijers Park och två kilometer till rekreationsområdet på Bulltofta. Netto ligger bara ett kvarter bort, lika så Konsum på Kirsebergstorget. 24seven finns på Segevångstorg, som ligger ett stenkast bort.
Lägenheten är på vån 3 av 3 utan hiss. Beskriv som ett liggande E, med balkong som erbjuder morgon sol. Ett kök som man kan få plats med bord & stolar, 1 toalett med dusch. 2 inbyggda garderober i hallen.Lagom stort sovrum med plats för en 180 säng. 3 st garderober.Bredband ingår i hyran som är operatören Tele2 100/10 Mbit.
Tillgång till tvättstuga i källaren som är lätt att få tider till. Tvättstugan har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt mangel. Miljöhus finns på gården. Gratis 24 timmars parkering finns på gatan. Bra bussförbindelse till Värnhem, Södervärn och Centralen. Samt till Lund, Staffanstorp och Lomma. Värnhem erbjuder även bra mataffärer, och köpcentrumet Entrén, där de kan erbjuda bl.a. shopping, biograf och bowling.
Maila vid intresse. Hyran är 8500 där ingår el varmvatten bredband kabel-tv. Hyrs ut från 1 augusti eller tidigare.
Vi söker skötsam, djur fri & rökfri person/par med goda referenser och stabil ekonomi. 1 Depositionshyra krävs, som ni får tillbaka vid inspektion av lägenheten.
Om du/ni är intresserade av att hyra, vänligen skicka ett mail där ni presenterar dig/er så återkommer jag inom kort.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö