Lundavägen 4

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundavägen 4, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5118 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Nu har vi en fin studentlägenhet på Lundavägen ledig! Lägenheten är endast till för dig som är student eller antagen till höstterminen. Lägenheten är av den mindre modellen men har både kök och badrum som tillhör lägenheten. Lägenheterna finns i en korridor och ligger högst upp i huset, med en fin utsikt över Värnhem, de är byggda i slutet på 90-talet och är bara ett tio tal, i övriga huset är det annan verksamhet. Det här studentboendet skapar en mysig och unikt boende. Korridoren till lägenheterna har en färgsprakande färgsättning som renoverades i fjol. Till huset finns en gemensam gård, med grillar och möblemang. Hyran är baserad på 10 månaders debitering, då juli och augusti är hyresfria, även el, värme och vatten ingår i hyran. Området Värnhem som lägenheten ligger i, erbjuder mycket bra bussförbindelser och har flera stora mataffärer i närheten, centralstationen och city är det endast 15 minuters gångväg till. Hyran är baserad på 10 månaders debitering, då juli och augusti är hyresfria, även el, värme och vatten ingår i hyran. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student


Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten och har då två dagar på dig att titta på lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten.
Viktigt är sedan att du tackar ja eller nej till lägenheten inom dessa 2 dagar, även om du inte varit på visning då detta är grundande om du är intresserad eller inte.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö