Lundavägen 4

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundavägen 4, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5571 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

41 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Nu har vi en fin studentlägenhet på Svante ledig! Lägenheterna ligger högst upp i huset, med en fin utsikt över Värnhem, och är bara ett tio tal, i övriga huset är det annan verksamhet. Till huset finns en gemensam gård, med grillar och möblemang. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Området erbjuder mycket bra bussförbindelser och har flera stora mataffärer, apotek och restauranger i närheten. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 10/10, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 10/10 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö