Lundavägen , lgh

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundavägen , lgh, Malmö
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

10535 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du hyr.

Köket är välutrustat med energisnåla vitvaror som t ex spishäll och varmluftsugn. Lägenheten har diskmaskin, kyl/frys och naturligtvis kommer köksinredningen från IKEA. Det är förberett i köksstommen att sätta in egen micro. Väggarna är vitmålade och på golven ligger slitstark parkett. De helkaklade badrummet har kommod och kombimaskin (tvätt- och tork i ett). Det finns ingen gemensam tvättstuga.

I hyran ingår värme, vatten. Hushållselen ingår ej i hyran. Nyproducerad fastighet från 2014.

Ikano Bostads lägenheter är anslutna till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet - Itux. Kostnad för bredband ingår ej i hyran.
I hyran ingår ett digitalt startutbud för tv-kanaler från Com Hem.

I huset finns hiss och barnvagns- och rullatorförråd.

Lägenheten hyrs ut på ritning. Observera att bilderna inte är från aktuell lägenhet utan från en referenslägenhet i samma projekt. På bilderna kan du se materialval så som luckor, kakel, golv och färgsättning, men för att ta del av lägenhetens planlösning klickar på Planlösning i PDF.

Stad i staden
Kirseberg har ett perfekt läge med sin omedelbara närhet till allt vad Malmös centrala delar har att erbjuda. Men Kirseberg är också lite av ”stad i staden” med en härlig bykänsla och småstadsidyll.

Kommunikationer
Mycket bra förbindelser med stads – och regionbuss till centrala Malmö eller direkt till Lund. Tåg tar dig direkt till centralen eller Hyllie.

Fritid
På Kirseberg finns flera stora grönområden och parker. I Beijers park finns t ex café, utegym och flera lekplatser.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel