Mariedalsvägen

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariedalsvägen, Malmö


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Uthyres till övernattning företag, pendlare
Jag är en medelålders kvinna som arbetar med människor och deras personliga utveckling. Jag lever ett hälsosamt liv både med frisk luft som hälsosam mat. Lugn och rofull miljö är viktigt för återhämtning därför har jag skapat ett sådant hem på 100 kvadratmeter.

Min lilla hund på bilden väger endast 3 kg och är hos mig ibland då jag inte arbetar. Freja som hon heter fäller och skäller mycket lite och många människor som är allergiker klarar av att vistas tillsammans med henne.

Rummet jag hyr ut har internet för surf, man delar badrum, kök och har delvis tillgång till vardagsrummet. I badrummet har du eget badrums skåp. jag står för tvätt av sängkläder och handdukar samt städ en gång/vecka. ligger nära tågstation Triangeln, busstation, gym, teater, Malmö centrum, underbara parker, restauranger och mat, stranden gångavstånd till allt. Stämningen i lägenheten är lugn och det finns även möjlighet att vara med i mina kurser som handlar om personligt ledarskap samt att du kan även boka individuella coachning samtal till ett reducerat pris för dig som är hyresgäst.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö