Marietorps Allé 5C

Malmö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marietorps Allé 5C, Malmö


Hyra:

20986 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

165 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning


Trivsam lägenhet i ett underbart område, inte långt från hav och strand. Genomgående lägenhet i hög standard, påkostat kök helkaklat badrum/gästtoalett med dusch, samt genomgående massiva trägolv och en separat tvätt avdelning. Möblerbar balkong. Området erbjuder gästlägenhet, bastu samt festlokal. Fridhem är ett tryggt och trivsamt boende omgivet av välskötta villakvarter. Separat tvätt avdelning finns i lägenheten.

Lägenheten är fördelad på två plan. Ingång från trappan till båda våningsplanen. Kök, vardagsrum, sovrum och två badrum på första våningen. På andra våningen finns ett allrum med fantastisk havsutsikt, två sovrum och badrum samt förvaring. Mellan våningsplanen är det öppet och högt i tak. Bra med förvaringsutrymmen. Ena sovrummet har tillgång till eget badrum med bubbelbadkar.

Vitmålade väggar och parkettgolv i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksö med spis och fläkt, inbyggnadsugn, mikro, hel kyl och frys och diskmaskin. Tvättavdelning i lägenheten med torktumlare och tvättmaskin.
Badrummen är helkaklade och har klinkergolv. 2 st gäst toaletter med dusch.

Hyreshöjning från 2016-06-01 med 0,9 %,Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö