Marietorps Allé 5C

Malmö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marietorps Allé 5C, Malmö
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

20926 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

165 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Våra exklusiva bostäder i Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort ljusinsläpp. Genomgående massiva trägolv och bra materialval i lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer och stenbelagda gångar. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden.

Etagelägenheten på första våning med uteplats och loggia. Lägenheten är utrustad med inbyggd mikro, varmluftsugn, keramik häll, diskmaskin, kyl, frys och egen tvättstuga. Alla vitvaror är rostfria. Bra arbetsytor i köket med en köksö samt mycket förvaring. Från köket har du tillgång till uteplatsen mot den trevliga gården. I köket finns även grovköket med tvättmaskin och torktumlare.

Det stora sovrummet har egen klädkammare och eget badrum med badkar, lägenheten har ytterligare 2 toaletter med dusch. På ovanvåningen finns två sovrum och ett allrum. I anslutning till sovrummen finns garderober. Generellt sett bra med förvaring i lägenheten.

Hela lägenheten är målad i vit färg.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö