Marietorps Allé 5C

Malmö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marietorps Allé 5C, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

21174 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

165 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Våra exklusiva bostäder i Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort ljusinsläpp. Genomgående massiva trägolv och bra materialval i lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer och stenbelagda gångar. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden.

Härlig lägenhet på två plan, nyrenoverad. Genomgående trägolv i hela lägenheten, vita släta väggar. Två gästbadrum med dusch samt ett större badrum med bubbelbadkar. Lägenheten har tre stora sovrum, två vardagsrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och köket. Separat grovkök med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring.

Rostfria vitvaror hel kyl och frys, inbygg varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn spis med glasshäll och diskmaskin. Vita köksluckor med stenbänkskiva. Separat köksö med bra arbetsytor för matlagning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö