Marietorps Allé 3C

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marietorps Allé 3C, Malmö
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

14333 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

98 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Våra exklusiva bostäder i Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort ljusinsläpp. Genomgående massiva trägolv och bra materialval i lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer och stenbelagda gångar. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden.

Ljus och fin lägenhet på andra våningen. Genomgående trägolv i hela lägenheten, ljusagråa släta väggar. Gäst WC med dusch samt ett större badrum med bubbelbadkar. Lägenheten har tre stora sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till köket. Separat grovkök med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring.

Rostfria vitvaror hel kyl och frys, inbygg varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn spis med glasshäll och diskmaskin. Vita köksluckor med grå handtag. Separat grovkök med förvaring och tvättmaskin samt torktumlare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö