Mastgränd 6A

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mastgränd 6A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

11403 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


Skandia Fastigheter har byggt 60 lägenheter, vilka stod klara i april 2015 i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen i Malmö. Lägenheterna ligger invid Masthusens nya stadsdelstorg, Masttorget, som erbjuder restaurang, café, butiker och service. Här finns Malmös bästa ICA Maxi-butik, Systembolaget och Apoteket. I bostadskvarteret finns det ett dygnet runt-öppet gym. Västra hamnens rika utbud av restauranger och caféer hittar du precis runt hörnet. I Masthusen är det nära till både havet och stadspulsen.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard. Väggarna är vitmålade och golven består av mattlackad ekparkett. Samtliga badrum är helkaklade och har vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Köken från Marbodal är utrustade med diskmaskin, häll, ugn samt kyl och frys. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats via loftgång. Fastigheten har fiber via Com Hem med möjlighet till bredband, telefon och TV.
På bottenvåningen finns förråd för barnvagnar och rullstolar-/rullatorer. Här finns även cykelrum och lägenhetsförråd. Innergården är en grön oas med plats för både lugn och lek. Ovanpå förrådsbyggnaden finns sittytor och odlingsmöjligheter för de boende.

Värme, varmvatten- och kallvatten ingår i hyran. Hyresgästen tecknar eget el-abonnemang.

Medlemskap i bilpool ingår i 5 år, som gäller från 1 april 2015. Garageplats finns att hyra i närliggande P-huset Aktern, kontakta Parkering Malmö på 040-605 69 00 eller www.pmalmo.se

Angiven hyra 11 403 kr gäller from 2016-05-01

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö