Mastgränd A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mastgränd A, Malmö
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

8919 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Skandia Fastigheter har byggt 60 lägenheter i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen i Malmö. Lägenheterna ligger invid Masthusens nya stadsdelstorg, Masttorget, som erbjuder restaurang, café, butiker och service. Här finns Malmös bästa ICA Maxi-butik, Systembolaget och Apoteket. I bostadskvarteret kommer det också att finnas ett dygnet runt-öppet gym. Västra hamnens rika utbud av restauranger och caféer hittar du precis runt hörnet. I Masthusen är det nära till både havet och stadspulsen.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard. Väggarna är vitmålade och golven består av mattlackad ekparkett. Samtliga badrum är helkaklade och har vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Köken från Marbodal är utrustade med diskmaskin, häll, ugn samt kyl och frys. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats via loftgång. Fastigheten har fiber via Com Hem med möjlighet till bredband, telefon och TV.

På bottenvåningen finns förråd för barnvagnar och rullstolar-/rullatorer. Här finns även cykelrum och lägenhetsförråd. Innergården blir en grön oas med plats för både lugn och lek. Ovanpå förrådsbyggnaden anläggs sittytor och odlingsmöjligheter för de boende.

Värme, varmvatten- och kallvatten ingår i hyran. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Medlemskap i bilpool ingår i 5 år. Garageplats finns att hyra i närliggande P-huset Aktern. Kontakta Parkering Malmö på 040-605 69 00.

I denna lägenhet finns möjlighet till tidigare inflyttning från 15 januari 2019.

Hyran avser 2018 års hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel