Mellanhedsgatan 26C

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mellanhedsgatan 26C, Malmö


Hyra:

9750 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Ljus & mysig 2:a belägen i Mellanheden
Hejsan,

Jag och min fru önskar att hyra ut vår lägenhet som ligger i Mellanheden (nära Slottsstaden) från och med den 1 juli. Vi hyr ut i sex månader i taget. Möjlighet till förlängning finns.

Lägenheten är en ljus och mysig hyresrätt på 2 RoK, 64kvm, stor balkong med kvällssol, delvis-möblerad (Soffa, soffbord, skrivbord, TV, TV-bänk, förvaringsskåp, köksredskap, säng (valfritt), två utemöblemang, skohylla, mattor m.m.). Rymlig och bra planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är nyrenoverat och är i toppskick. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns i byggnaden.

I hyran på 9 750 kr ingår värmre och vatten.

Området är väldigt lugnt och trevligt. Huset har varit till för 55+ tidigare, men har ändrats och föreningen tar in alla åldrar. Detta innebär att det är många äldre som bor i huset. Det är bra bussförbindelser till innerstan. Buss nummer 4 går precis utanför huset som tar dig mot stadskärnan eller till centralen.

Du/Ni som hyr ska ha fast inkomst & rökfri, gärna referens från andra hyresvärdar, lugn och skötsam. Hyr gärna ut till par. Deposition på en månadshyra (9 750 kr) erläggs då lägenheten visats och avtal skrivits.

Vid intresse, vänligen maila information om dig/er.

Med Vänliga Hälsningar
Elias & Anna Andersson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö