Möllevångsgatan 51B

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Möllevångsgatan 51B, Malmö


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Sommarboende centrala Malmö
Min stora, ljusa 20-tals 3:a på Möllevången med stora rum o högt i tak, dubbelsäng och kök med plats för 6-10 personer, uthyres nu över sommaren v 24-32, dvs 17/6-12/8.

Min sons rum kommer inte hyras ut, så det blir som en 2:a för Er.

Ingår gör fullt möblerad och utrustad läght med handdukar, sängkläder, köksgeråd, wifi och el.

Hyra 8500,- hela perioden, 2200,-/v.

Lägenheten ligger granne till Folkets Park med gratiskonserter för stora o små, samt härliga gröna uteserveringar! Runtom finns också attraktiva restauranger och 200 m ICA. Tågstation Triangeln 5 mingångavstånd, havet 15 min cykeltur. Nu kan du hyra cyklar i Malmö Stads regi.

Möllevången är känt för sitt färgsprakande, vänliga och mångkulturella liv och lekfullhet. Perfekt för ett par. Då lghten ligger på bottenvåningen har du direkt tillgång till en uteplats och för att grilla. Belägen ligger på en hyfsat lugn återvändsgränd.

Ni kommer att få hyra som innebodde för något annat får jag inte göra. Men ha lägenheten för er själv så när på att jag kommer förbi ett par bestämda datum för att hämta post, låna toan o värma mat. Det jag behöver hjälp med är vattna blommorna. ;) Det som är viktigt för mig är att du sköter om min lägenhet som om den var din! Likaså skall du kunna känna dig hemma här.

Hyr ut helst hela perioden men om flera intressenter finns kan hyra ut delar av perioden. Vi kommer skriva avtal för perioden och göra en gemensam in- och utcheck. För min trygghet och förståelse kräver jag flytande svenska från den som hyr.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö