Myntgatan 21

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Myntgatan 21, Malmö


Hyra:

28635 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

165 m2


Beskrivning

Lyxig villa i idyllisk miljö
Uthyrningsperiod: 2016-05-01 - tillsvidare

Nybyggd villa (2012) med stora öppna ytor och rum. Inredningen skapar en lyxig och mysig känsla med 4 rymliga rum, 2 fräscha badrum,1 modernt tvättrum, kök och vardagsrum i ett öppet landskap, 3 Inbyggda garderober, balkong till det stora sovrummet, ett förråd ansluten till huset och en riktig stor veranda som får plats för 80-100 personer sittandes vid bord!

Detaljerad beskrivning rum:
4 Sovrum
Rummen är alla väldigt rymliga, vissa med inbyggda garderober. 3 Sovrum på ovanvåningen samt ett "gästrum" nedre vån. "Master Bedroom" på ovanvåningen är otrolig rymlig, ställbara sängar med inbyggd TV. Alla rum har noggrant utvalda designade möbler och inredning.

2 Badrum
Badrummet består av moderna duschar, reglerbar värmegolv, IFÖ Toalett, handduks-tork, inredda med vit/svart kakel på golvet, samt stort vitt kakel på väggarna.

1 Tvättrum
Tvärrummet består av värmepumpen (varmt och gott i det rummet :), ny tvättmaskin och torktumlare (bäst i test 2015)

Gästrum (nedre vån)
Gästrummet består av en lyxig dubbelsäng/sängbord med inbygg garderob, litet bord samt reglerbar värmegolv.
Vardagsrum
Vardagsrummet är en del av det stora öppna ytan med anslutning till köket/hallen/trappan. Dra i spaken och luta tillbaka i den sköna soffgruppen från Italien, där du nästan ligger ner. Njut av TV/Film tittande på den 60" TV skärmen. I ena hörnan väntar en mysig och modern matplats där 12 personer vistas bekvämt. Reglerbar golvvärme för nedre våningen finns överallt.

Kök
Endast de bästa vitvarorna från Bosch, Electrolux, Siemens och köksmöbler från Ballingslöv med mjuk stängande luckor och dörrar och gott om plats för köksredskap. Separat Kyl-frysskåp från Electrolux. Stor tvättmaskin från Husqvarna. Kaffemaskin och vattenkokare finns till hands för en god snabb varm kopp när man behöver det.

3 Sovrum (ovanvåningen)
Ett "barn inrett" sovrum med underbar utsikt - gröna och blåa färger finns att beskåda för inspiration. Ett "kontor" inrett med moderna möbler och skåp. Det stora "master bedroom" som verkligen förtjänar namnet, är väldigt rymlig, med ställbara sängar, inbyggd TV, arbetsbord, designstol, soffa samt klädskåp. Två fönster ovanför sängarna för underbar beskådning av stjärnhimlen samt balkong ansluten bara till sovrummet för den mysiga söndagsfrukosten. AC Luftkonditionering finns för de ovanliga, varma sommardagarna, för det där lila extra lyxiga upplevelsen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö