Nikolaigatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nikolaigatan, Malmö
Hyrdes ut: 2019-01-01


Hyra:

8959 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

FANTASTISKT TILLFÄLLE att få flytta in i en lägenhet som 2016 är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Plusstandard! Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.

Lägenheten hyrs ut i befintligt skick. I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv, som avser 2018 års hyresnivå.

Beskrivning
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, och till Pildammsparkens gång- och löpslinger. Nära till dagis, skola, affärscentra och allmänna kommunikationer. Beläget på handelsstråket på Södra Förstadsgatan.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.

I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Byggår
1979

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel