Nobelvägen 3

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nobelvägen 3, Malmö


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a uthyres
Hej!

Jag och min sambo vill hyra ut vår 2:a på 50 kvm from den 14:e november 2015 tom den 5:e mars 2016. Lägenheten är ljus, fräsch, har högt i tak och genomgående parkett/trägolv i alla rum. Köket och badrummet är helt nyrenoverade sen förra året. Det finns tillgång till tvättstuga i källaren och en mysig innergård. Bostaden ligger med gångavstånd till både Södervärns busstation och Triangeln tågstation. Det är även nära till köpcentra och livsmedelsaffärer. Det finns tillgång till gratis parkering längs gatorna i bostadsområdet.

Vi söker en skötsam, lugn, rökfri, djurfri person med fast inkomst och utan betalningsanmärkningar. Lägenheten är perfekt för veckopendlare då den hyrs ut fullt möblerad och med full köksutrustning.

Hyran kommer att vara 8000 kr i månaden, men vi kommer endast att ta betalt för december, januari och februari månad. Vi bjuder därmed på 3 veckors hyra! Det ingår el, vatten och internet i hyran. Vi kommer att ta en månadshyra i deposition som återfås om lägenheten återlämnas i samma skick som den lämnades i.

Är du intresserad så skicka iväg ett mail till oss med en liten presentation av dig, bland annat om hur du är som person och vad du har för sysselsättning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö