Nobelvägen 3a

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nobelvägen 3a, Malmö


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Central 2a för 8000kr
Hej,

Jag och min sambo vill hyra ut vår 2:a på 50 kvm från och med den 4 november 2016 och cirka två år framåt, med en uppsägningstid på 3 månader.

Lägenheten är ljus, fräsch, har högt i tak och genomgående parkett/trägolv i alla rum. Köket och badrummet renoverades för cirka två år sedan. Det finns tillgång till tvättstuga i källaren och en mysig innergård.

Bostaden ligger med gångavstånd till både Södervärns busstation och Triangeln tågstation. Det är även nära till köpcentrum och livsmedelsaffärer.

Vi söker en skötsam, lugn, rökfri, djurfri person med fast inkomst och utan betalningsanmärkningar. Lägenheten är perfekt för veckopendlare då den hyrs ut fullt möblerad och med full köksutrustning.

Hyran kommer att vara 8000 kr i månaden och då ingår även el, vatten och internet i hyran. Vi kommer att ta tre månadshyror i deposition som återfås om lägenheten återlämnas i samma skick som den lämnades i.

Är du intresserad så skicka iväg ett mail till oss med en liten presentation av dig, bland annat om hur du är som person och vad du har för sysselsättning och inkomst.

Med vänliga hälsningar,

Emelie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö