Norra Skolgatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Skolgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

10477 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till denna 3a som renoverades 2019 med närhet till centrum.

Här möts vi först av kapprummet där vi når badrummet och köket innan vi kommer till hallen där vi når de resterande rummen.

I kapprummet med köket har vi ett gemensamt grått klinker golv. Kökets inredning är vi med vitt kakel som stänkskydd. Bänkskivan är i mörkgrå laminat där diskhon och keramikhällen är infällda. Köksutrustningen består av varmluftsugn, separat kyl och frys, och diskmaskin samt mikrovågsugn i väggskåp.

Badrummet är helkaklat med vitt kakel och grått klinker. Badrummet är sedan utrustat med vit porslin med kommod under tvättstället och en badrumskåp med belysning. Duschdörrarna är i glas och en elektrisk handdukstork.

I hallen har vi bra med förvaringsmöjligheter där vi även når ett förråd samt en klädkammare. Golvet i dessa utrymmen och sovrummen samt vardagsrummet har ek-parkettgolv med vit målade väggar.

Beskrivning
Femvåningshus i centrala Malmö med butiker, kontor och bostäder med 1-4 rums lägenheter. Fastigheten ligger väldigt nära Triangeln.

Hyresinformation: I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls. Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum. Fastigheten ligger bra placerad mellan Triangeln och Bergsgatan vilket innebär ett stort utbud av restauranger och butiker bara några minuters promenad från kontoret.

Kommunikation
Goda kommunikationer genom närhet till busshållplats för region-eller stadsbussar. På mindre än fem minuter promenerar man till den nya citytunnelstationen vid Triangeln. Om du kommer med bil parkeras bilen i något av de närliggande garagen.

Service
Tack vare fastighetens placering finns ett stort utbud av service i direkt anslutning till huset.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel