Norra Skolgatan 18

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Skolgatan 18, Malmö


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Veckopendlare, söker du boende mitt i city?
Mitt rum är tillgängligt redan idag!

Jag kommer att hyra ut mitt gästrum till en VECKOPENDLARE (då jag behöver lägenheten på helgerna till mina egna gäster, jobb m.m.).
Lägenheten är en 3a på 82 kvm i mycket gott skick belägen på en central adress mitt i city. (5 min promenad till triangelstationen där tåg och bussar avgår).

VIKTIGT!!!

Just nu bor vi två st i min lägenhet, men min inneboende söker nytt boende och kommer inom kort flytta ut. Så till en början kommer du som min nya hyresgäst hyra mitt rum och jag flyttar mig själv in till vardagsrummet som är ett separat rum med egen dörr. När min inneboende flyttar ut tar du över hennes rum.

RUMMET FÖRSTA TIDEN
Mitt rum är möblerat med säng, tv samt nattduksbord.

GÄSTRUMMET SOM DU KOMMER TA ÖVER
Rummet är på 12-14 kvm och kommer att vara möblerat med säng och nattduksbord. Det finns 3 st garderober i rummet. Vi delar på vardagsrum (När vi bara är två boende här), badrum och kök. Sängkläder och handdukar finns om så önskas. Städning ingår ej, var och en ansvarar för hygien och städning i rummet. Gemensamma ytor städas enl. överenskommelse.

DU SOM HYR
Boendet avser att disponeras av EN person (Inga husdjur, men du ska tycka om hundar då jag ibland har en vovve på besök. Rökning är okej, jag är själv rökare men endast på balkongen). Möjlighet till helgvistelse och besök enl. ök.
Som person är du pålitlig och ordentlig och håller gärna rent och snyggt runt omkring dig.

HYRA
I hyran ingår bredband, el, vatten och värme. Hyran ligger på 4500:- och betalas i förskott månadsvis. Vi kommer att skriva kontrakt och uppsägningstiden är på 3 månader för båda parter. Jag ser gärna att du som hyr vill bo minst 6 månader.

KONTAKT
Är du intresserad så maila mig.
- Berätta några rader om dig själv.
- Berätta gärna varför du är den bästa hyresgästen.
- Du ska kunna lämna referenser och uppvisa en inkomst.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö