Norra Skolgatan 19

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Norra Skolgatan 19, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

3111 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Femvåningshus i centrala Malmö med butiker, kontor och bostäder med 1-4 rums lägenheter. Fastigheten ligger väldigt nära Triangeln.

Omgivning
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.
Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.
Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum. Fatsigheten ligger bra placerad mellan Triangeln och Bergsgatan vilket innebär ett stort utbud av restauranger och butiker bara några minuters promenad från kontoret.

Kommunikationer
Goda kommunikationer genom närhet till busshållsplats för region-eller stadsbussar. På mindre än fem minuter promenerar man till den nya citytunnelstationen vid Triangeln. Om du kommer med bil parkeras bilen i något av de närliggande garagen.

Service
Tack vare fastighetens placering finns ett stort utbud av service i direkt anslutning till huset.

Allmän
Etta på femte våningen. Nytt parkettgolv läggs i vardagsrum. Väggar och tak målas vita i samtliga utrymmen (i badrummet målas endast taket). Ny spis med keramikhäll sätts in. Säkerhetsdörr installeras. I övrigt uthyres lägenheten i befintligt skick. Ovan nämnda renovering ingår i månadshyra 3111kr. Inflyttning 2016-03-01.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö